Rátkai Tímea a Facebook-on

Timi blogja

Élménybeszámoló a Szertartásvezető tanfolyamról - a Prestige Oktatási Stúdió bloggerének tollából

Élménybeszámoló a Szertartásvezető tanfolyamról - a Prestige Oktatási Stúdió bloggerének tollából

2017-11-16 15:59:28

Mit is mondhatnék? Úgy elrepült ez az öt hét, hogy észre se vettük. Életem egyik legjobb oktatási élménye volt a szertartásvezető tanfolyam. Gyakorlati, pörgős, és elképesztően hasznos! A tanfolyamon tanultakat biztos vagyok benne, hogy nem csak az új szakmánkban, de a hétköznapi életben is kamatoztatni tudjuk.


Édesanyám anyakönyvvezetőként dolgozik, így vele együtt végeztük el a tanfolyamot, hiszen ez számára is nagyon jó továbbképzésnek tűnt. Rajta kívül még három szakmabeli vett részt, és szerintem mindannyian meg tudnak erősíteni abban, hogy nagyon sokat fejlődtek ez alatt a néhány hét alatt. Bár rutinosnak számítanak, az előadásmód...    Tovább...

TESZT! Jó rendezvényszervező lennél?

TESZT! Jó rendezvényszervező lennél?

2017-09-13 15:14:05

Válaszolj a kérdésekre igennel vagy nemmel, és derítsd ki, hogy jó rendezvényszervező lennél-e? 


1. Imádsz szervezkedni?


Jellemző rád, hogy az összes családi összejövetelt te húzod a tető alá, segítettél az iskolai rendezvények lebonyolításában, és a munkahelyeden is gyakran tüsténkedsz. 


2. Szeretsz emberekkel foglalkozni?


Rendezvényszervezőként elengedhetetlen, hogy szeress emberekkel együtt dolgozni. Nap mint nap megbeszélésekre kell járnod, és sok ember munkáját kell összefognod ahhoz, hogy tökéletes munkát végezhess.


3. Kreatív vagy?


Ha mindig jó ötleteid vannak, és egy egyszerű terembe is...    Tovább...

2018-ban indul a Rendezvényszervező Tanfolyam Roadshow!

2018-ban indul a Rendezvényszervező Tanfolyam Roadshow!

2017-09-08 12:00:51

Ha követed az oldalunkat, akkor már biztosan tudod, hogy idén ősszel nem csak Budapesten indítottuk el a rendezvényszervező tanfolyamunkat.


Az igazi országjárás azonban 2018-ban indul! A távolság mostmár nem lehet kifogás az álmaid megvalósítására! Ha már régóta vágysz egy hasznos szakmára, és úgy érzed, hogy a rendezvényzervezés lenne számodra a tökéletes munka, akkor itt az ideje, hogy belevágj!


A tanfolyamokra Budapest mellett 2018-ban már 4 nagyvárosban jelentkezhettek: Debrecenben, Győrben, Szegeden és Székesfehérváron!


Kinek ajánljuk a rendezvényszervező tanfolyamot?  • - Mindazoknak, akik pörgős munkára...    Tovább...

Izgalmas ősz elé nézünk a Prestige-ben!

Izgalmas ősz elé nézünk a Prestige-ben!

2017-09-05 23:09:04

Elérkezett az ősz, és a Prestige Oktatási Stúdióban is becsengettek. Az iskolapadok megteltek az álomszakmájukat kereső hallgatókkal. Idén azonban minden eddiginél izgalmasabb tanév elé nézünk, hiszen Budapest mellett több vidéki nagyvárosban is elindulnak a képzéseink!


Eláruljuk, hogy erre nem csak ti vártatok már nagyon, nekünk is régi nagy álmunk teljesült ezzel. Győrben már elstartolt a rendezvényszervező tanfolyamunk, Debrecenben vasárnap debütálunk az esküvőszervező tanfolyammal. Ezen kívül idén még Székesfehérváron is találkozhattok velünk.


Vidéki tanfolyamainkat olyan nagy érdeklődés övezte, hogy a legtöbbre még a nyár...    Tovább...

Ismerjétek meg Orsit, a Prestige Oktatási Stúdió bloggerét

Ismerjétek meg Orsit, a Prestige Oktatási Stúdió bloggerét

2017-09-01 00:24:03

Sziasztok!


Orsi vagyok, eredetileg a From Orsi with Love nevű lifestyle blog szerzője. Mostantól azonban itt, a Prestige Oktatási Stúdió oldalán is olvashatjátok az írásaimat.


Timivel, az oktatási stúdió vezetőjével két éve ismerkedtünk meg az egyetemen, és mindig is meg volt köztünk a "kémia", nagyon csíptem őt már az első pillanattól fogva, és mint kiderült, ez kölcsönös volt. A blogom indulása óta nyomon követi a posztjaimat, és mindig nagyon pozitív visszajelzéseket kapok tőle.


Mivel megtetszett neki a stílusom, felkért, hogy a Prestige oldalán is publikáljam az...    Tovább...