Rátkai Tímea a Facebook-on

Dekoráció

Esküvőszervező TanfolyamEsküvőszervező TanfolyamEsküvőszervező TanfolyamEsküvőszervező TanfolyamEsküvőszervező TanfolyamEsküvőszervező TanfolyamEsküvőszervező TanfolyamEsküvőszervező Tanfolyam

Legyen szó virágdekorációról, fénydekorációról, textilekről dekoratőrünk minden esetben az elképzeléseitek szerint készíti el a dekorációt.
Általában mielőtt erre ajánlatot adnánk, veletek és a dekoratőrrel együtt kimegyünk a helyszínre, ahol elmondjátok az elképzeléseiteket, dekoratőrünk ötletekkel, tanácsokkal lát el Benneteket, s a közösen kialakított terv alapján, személyre szabottan készíti el számotokra ajánlatát.
Megrendelhetőek nálunk a székszoknyák a vacsorához, a menyasszonyi csokor, az autódíszítés, de volt már arra is példa, hogy a vőlegény szóratta tele rózsaszirommal a lakást az esküvő ideje alatt, majd így emelte át ifjú feleségét hajnalban a küszöbön.
Természetesen a dekoratőr munkájáról referencia fotókat láthattok, egy-egy javaslatát vagy elképzelését képekkel is illusztrálja Nektek.