Irodánk szolgáltatási körének bővítése, és az ezzel kapcsolatos feladatok miatt
teljes esküvőszervezést nem tudok vállalni.

Továbbra is örömmel segítek a hozzám forduló pároknak
Esküvőjük lebonyolításával kapcsolatban
Személyes tanácsadással

Köszönöm a megtisztelő érdeklődést!
Rátkai Tímea

Rátkai Tímea a Facebook-on

Az esküvő szervezése

Esküvőszervező TanfolyamEsküvőszervező TanfolyamEsküvőszervező TanfolyamEsküvőszervező TanfolyamEsküvőszervező TanfolyamEsküvőszervező TanfolyamEsküvőszervező TanfolyamEsküvőszervező Tanfolyam

Azt olvastam valahol, hogy egy statisztika szerint a nők életük legstresszesebb időszakaként az esküvőjük szervezését élik meg. Be kell, hogy valljam: nem csodálkozom ezen. A legtöbb kislány pár évesen a tükör előtt már menyasszonynak álmodja magát, később évről-évre ez az álom rendszeresen visszatér. Előbb mesék, filmélmények, aztán első szerelmek, végül pedig az igazi herceg, a Nagy "Ő" és az eljegyzési gyűrű hozzák felszínre ezt az álmot. Csoda hát, ha azt szeretnénk, hogy ezen a napon minden tökéletes legyen? Mindeközben beköszönt a realitás, és a számtalan csöppet sem romantikus kérdés: hová ültessük a nagynénit? Milyen felbontásban kérjük a fotókat? Mi kell a tűzijáték engedélyeztetéséhez? És egyáltalán... hogy fogom én ezt végigcsinálni?
Ne felejtsük el, hogy mások évekig tanulnak az egyetemen, majd újabb éveket dolgoznak gyakornokként egy rendezvényszervező irodában mire rájuk merik bízni az első nagy rendezvény megszervezését és lebonyolítását. Az esküvő pedig a romantikus tartalom mellet egy nagy és komoly protokolláris rendezvény, annak minden kellékével: vacsorával, dekorációval, zenével, szertartásokkal, emellett komoly protokollal, melynek figyelmen kívül hagyása sokszor alapoz meg családi viszályokat.
Szerencsés esetben itt kapcsolódik be a folyamatba az esküvőszervező és válik segítségeddé az elkövetkező hónapokban.

Az első kapcsolatfelvételt minden esetben egy személyes találkozó követi. Amennyiben külföldön éltek, úgy ezt természetesen helyettesítheti egy beszélgetés skype-on, de mindenképp fontos időt szánnunk erre a beszélgetésre. Nekem fontos ez a találkozó azért, mert végig vehetjük lépésről-lépésre a már meglévő terveiteket, lehetőségem van kérdezni, pontosítani, tanácsot adni. Miközben mi megismerjük egymást már elkezdődik valami. Körvonalazódik a Ti Napotok. Mely az ilyen beszélgetések, közös tervezgetések, álmok kicsomagolása során nyeri majd el végleges formáját és lesz valóban csak a ti mesétek.
Bennetek pedig biztos, hogy az eljegyzés óta eltelt hetekben, hónapokban nagyon sok kérdés merült fel. Az első találkozásunk lehetőséget ad arra, hogy feltegyétek ezeket a kérdéseket, tisztázzátok a bizonytalan pontokat. A cél az, hogy amikor kiürültek a kávéscsészéink és elfogyott a jeges limonádé úgy álljunk fel erről a találkozóról, hogy én tudjam mindazokat az információkat, melyekre szükségem van egy Nektek szóló ajánlat összeállításához, Ti pedig megkönnyebbülten nyugtázzátok, hogy megtaláltátok a legjobb segítséget a következő hónapokra.

Az első találkozót követő pár nap nálunk az ajánlat összeállításával telik. Miután tisztáztuk milyen stílusú esküvőről álmodtok, milyen időpontban, milyen vendéglétszámmal, én összegyűjtöm azokat a szolgáltatókat, melyekről úgy gondolom, hogy az elképzeléseiteknek megfelelnek, és szabadok még a tervezett időpontra. Az ajánlatomban minden esetben szélesebb választék szerepel majd minden szolgáltatási ágból, amire szükségeket van: több helyszín, több fotós, videós, zenekar, stb. bemutatását olvashatjátok konkrét árakkal együtt.
A következő találkozásunknál nem csupán az árajánlatot adom át, de az összes kiajánlott szolgáltatóhoz referencia anyagot is. Az ajánlott zenekarok zenéit megkapjátok CD-n, a fotósok, videósok referenciáit DVD formájában.
Míg azok, akik saját maguk szervezik az esküvőjüket egyenként keresik fel a szolgáltatókat, egyeztetnek szabad dátumokat, találkoznak akár 5-6 fotóssal, videóssal, mennek ki helyszínek sorára majd hoznak döntéseket. Sokszor bizonytalanok döntéseikben, hiszen ha azok nem helyesek, és mégsem azt kapják amit megrendeltek az pont azon a napon fog kiderülni amikor mindennek tökéletesnek kellene lennie.
Ezzel szemben Ti az esküvőszervezőtől lefűzve már csak azok ajánlatát kapjátok meg, akik megfelelnek az elképzeléseiteknek, ráérnek a Ti napotokon. Összegyűjtve láthatjátok az árajánlataikat, megkapjátok referencia anyagaikat. És ami a legfontosabb: én csak olyan szolgáltatókat ajánlok, akikkel már dolgoztam együtt, tudom, hogy megbízható, jó szolgáltatók.