Rátkai Tímea a Facebook-on

Zenekar

Esküvőszervező TanfolyamEsküvőszervező TanfolyamEsküvőszervező TanfolyamEsküvőszervező TanfolyamEsküvőszervező TanfolyamEsküvőszervező TanfolyamEsküvőszervező TanfolyamEsküvőszervező Tanfolyam

Egy jó esküvő egyik legfontosabb alappillére a megfelelő zenekar kiválasztása. Ehhez az ifjú pár ízlésvilága mellett ismerni kell a meghívott vendégek korosztályát, és a várható elképzeléseiket egy olyan esküvőről, ahol igazan jól tudnak szórakozni.
Ma már egyre többen kérnek olyan zenekart, akik nem kifejezetten - vagy egyáltalán nem - lakodalmas zenét játszanak. Sok esetben a vendégek nagy része szintén fiatal, és így megállja a helyét ez az elképzelés, de sokszor születik kompromisszumos megoldás, s olyan zenekart rendel meg a pár, amely lakodalmas és slágerzenét egyaránt tud játszani.
A zenekar kiválasztásánál nagyon sok szempontot figyelembe kell venni, hiszen ha ők nem teljesítenek megfelelően, az teljes egészében elronthat egy lakodalmat. Rengeteg apró dologra oda kell figyelni: mennyi ideig játszanak a feltüntetett árért, milyen időszakonként tartanak szünetet, isznak-e alkoholt, és még sorolhatnám? Nincs szomorúbb látvány az esküvőn lerészegedett zenésznél aki 30-40 perc játék után a 20 perces szünetben végigissza amit a pulton talál. És akkor, ott ezen már nem lehet változtatni. Fokozott óvatossággal kell tehát ezt a kérdést kezelni.
Én kizárólag olyan zenekart ajánlok, akikkel a megrendelők hosszú ideje töretlenül elégedettek, akik valóban képesek és alkalmasak arra, hogy egy esküvőn jó hangulatot teremtsenek, s akik élvezik is azt, amit csinálnak.
Az ajánlott zenekarokról természetesen demó CD-t adok Nektek, melyek végighallgatása segíthet a döntésben, illetve igény esetén megszervezzük, hogy élben is meghallgathassátok, megnézhessétek őket.
Ma már egyre elterjedtebb, hogy esküvőre nem zenekart, hanem DJ-t rendel az ifjú pár. A DJ esetében a legfontosabb, hogy rendelkezzen megfelelő technikai háttérrel, illetve olyan széles zenei repertoárral, mely mindenféle ízlés kielégítésére alkalmas.
DJ-nk szükség esetén beszerzi kedvenc zenéiteket, egyeztethetitek vele előre, miket szeretnétek hallani az este folyamán.