Rátkai Tímea a Facebook-on

Szakmai életrajz

Esküvőszervező TanfolyamEsküvőszervező TanfolyamEsküvőszervező TanfolyamEsküvőszervező TanfolyamEsküvőszervező TanfolyamEsküvőszervező TanfolyamEsküvőszervező TanfolyamEsküvőszervező Tanfolyam

Rátkai Tímea 2001 márciusában, hazánkban az elsők között indított esküvőszervező vállalkozást. Sikeres pályafutása alatt több száz esküvő megszervezésénél és lebonyolításánál működött közre, nevéhez köthető sok nagy, médiaérdeklődést kiváltó esküvő is.

2005-től esküvőszervező tanfolyamokon oktat Budapesten, Győrben, Debrecenben és Székesfehérváron. Büszke rá, hogy a ma hazánkban tevékenykedő esküvőszervezők több, mint 80%-a tőle tanulta meg a szakma alapjait, szívesen segíti volt tanítványait későbbi munkájuk során.

2010-től saját iskolát alapít Prestige Oktatási Stúdió néven, ahol immár OKJ-s Rendezvényszervező Képzések is indulnak. Hitvallása, hogy olyan oktatókat, szaktekintélyeket kér fel tanárnak, akiket kiemelkedő szakmai tudásuk mellett személyiségük, emberi értékeik is alkalmassá tesznek arra, hogy szakterületükön hiteles példaképek lehessenek. Az Oktatási Stúdió 2013-ban elnyerte az akkreditált felnőttképzési intézmény státuszt, melyet komoly minőségi garanciát jelent.

2006-tól évente új kiadással jelenik meg Esküvő Lépésről-lépésre című könyve, mely az esküvőjükre készülő menyasszonyok számára nyújt segítséget a szervezés útvesztőiben. A könyv összegyűjtve adja át a több, mint egy évtized gyakorlati tapasztalatait, nyújt tanácsokat a szolgáltatók kiválasztásától kezdve egészen az esküvő lebonyolításáig, emellett minden évben megjelenteti az aktuális trendeket. Kapható az összes nagy könyvhálózatban, illetve online könyvesboltokban is. Tímea a könyvnek nem csupán szerzője de kiadója is.

2004-től a Magyarországi Esküvőszervezők Szövetségének alelnöke, 2013-tól az Esküvőszervezők és Esküvői Szolgáltatók Szövetségének Elnöke. Örömmel tölti el a társadalmi szerepvállalás, mert úgy gondolja az elsők között lenni nem csupán a sikeres munka visszaigazolása, de egyben komoly felelősség is az esküvőszervező szakma iránt.