Rátkai Tímea a Facebook-on

Esküvő Lépésről Lépésre

Rátkai Tímea könyve, az Esküvő Lépésről-Lépésre 2004 óta újabb és újabb kiadással jelenik meg, és nagyon sikeres a hazai könyvpiacon. A könyv az esküvőjükre készülő menyasszonyok számára nyújt segítséget a szervezés útvesztőiben. Összegyűjtve adja át a több, mint egy évtized gyakorlati tapasztalatait, nyújt tanácsokat a szolgáltatók kiválasztásától kezdve egészen az esküvő lebonyolításáig, emellett minden évben megjelenteti az aktuális trendeket. Kapható az összes nagy könyvhálózatban, illetve online könyvesboltokban is. Tímea a könyvnek nem csupán szerzője de kiadója is.

"Esküvőszervezőként nap mint nap találkozom olyan párokkal, akik nem tudják, merre induljanak, vagy épp elakadtak a Nagy Nap előkészületei során. Akik bizonytalanok, félnek az átverésektől, vagy a magukról többet mondó és kevesebbet teljesítő szolgáltatóktól, mégis, maguknak szeretnének esküvőt szervezni. Félelmük érthető, hiszen ennek a napnak tökéletesen kell sikerülnie, hogy örök emlékként maradhasson meg életünk hátralévő részében.

Elsősorban nekik készítettem ezt a gyakorlatias kalauzt, mely utat mutat, szempontokat ad a megfelelő szolgáltatók kiválasztásához, megrendelés mintákat tartalmaz, megmutatja mire kell figyelni mind a szervezés során, mind az esküvő lebonyolításakor. A tanácsokat szórakoztató történetekkel teszem még élvezetesebbé, nem mintha bármilyen kétségem lenne afelől, hogy az esküvőnk szervezése önmagában is egy nagyon élvezetes program.

Ajánlom ezt a könyvet azoknak is, akik közeli hozzátartozóként, vendégként készülnek egy számukra fontos ember ünnepére, és ajánlom azoknak is, akiket egyszerűen csak lenyűgözött az esküvők csodálatos világa!

Kívánom, hogy könyvem elolvasása okozzon legalább annyi örömöt, amilyen örömmel én írtam, és kívánok egyben nagyon szép esküvőt és sok boldogságot!"

Esküvő Lépésről Lépésre