Rátkai Tímea a Facebook-on

Izgalmas ősz elé nézünk a Prestige-ben!

2017-09-05 23:09:04

Izgalmas ősz elé nézünk a Prestige-ben!

Elérkezett az ősz, és a Prestige Oktatási Stúdióban is becsengettek. Az iskolapadok megteltek az álomszakmájukat kereső hallgatókkal. Idén azonban minden eddiginél izgalmasabb tanév elé nézünk, hiszen Budapest mellett több vidéki nagyvárosban is elindulnak a képzéseink!


Eláruljuk, hogy erre nem csak ti vártatok már nagyon, nekünk is régi nagy álmunk teljesült ezzel. Győrben már elstartolt a rendezvényszervező tanfolyamunk, Debrecenben vasárnap debütálunk az esküvőszervező tanfolyammal. Ezen kívül idén még Székesfehérváron is találkozhattok velünk.


Vidéki tanfolyamainkat olyan nagy érdeklődés övezte, hogy a legtöbbre még a nyár folyamán ki kellett akasztanunk a megtelt táblát, de akad olyan is, amelyen még van néhány szabad helyünk.


Az alábbi tanfolyamokra várjuk még a jelentkezéseket:


Esküvőszervező tanfolyam


Budapest: 2017. október 22-én induló tanfolyam délelőtti és délutáni csoportjaiba is vannak még szabad helyek.


Székesfehérvár: 2017. szeptember 23-án induló intenzív tanfolyamunkra néhányan még tudtok jelentkezni.


Rendezvényszervező tanfolyam


Budapest: 2017. szeptember 20-án a harmadik budapesti csoportunk is elindul, ahol limitált számban még várjuk a regisztrációkat.


 


Ha felkeltette az érdeklődéseteket valamelyik képzésünk, akkor ne gondolkodjatok túl sokáig, nehogy lemaradjatok, tényleg vészesen fogynak a helyek!


IDE kattintva tudtok regisztrálni a tanfolyamokra, vagy keressetek bennünket az alábbi elérhetőségek egyikén:  • Telefon (OKJ-s rendezvényszervező tanfolyammal kapcsolatban ezen a telefonszámon tudtok érdeklődni): 06-30-711-6395

  • Telefon (esküvőszervező tanfolyam): 06-20-351-9678

  • E-mail: prestige@prestigeoktatas.hu

Vissza...