Rátkai Tímea a Facebook-on

Ismerjétek meg Orsit, a Prestige Oktatási Stúdió bloggerét

2017-09-01 00:24:03

Ismerjétek meg Orsit, a Prestige Oktatási Stúdió bloggerét

Sziasztok!


Orsi vagyok, eredetileg a From Orsi with Love nevű lifestyle blog szerzője. Mostantól azonban itt, a Prestige Oktatási Stúdió oldalán is olvashatjátok az írásaimat.


Timivel, az oktatási stúdió vezetőjével két éve ismerkedtünk meg az egyetemen, és mindig is meg volt köztünk a "kémia", nagyon csíptem őt már az első pillanattól fogva, és mint kiderült, ez kölcsönös volt. A blogom indulása óta nyomon követi a posztjaimat, és mindig nagyon pozitív visszajelzéseket kapok tőle.


Mivel megtetszett neki a stílusom, felkért, hogy a Prestige oldalán is publikáljam az írásaimat, és én hatalmas örömmel fogadtam ezt, hiszen nagyon izgalmas feladatnak tartom! Különösen azért, mert lehetőséget kaptam, hogy az okatási stúdió tanfolyamait én magam is elvégezzem!


Tudni kell rólam, hogy imádok tanulni (na nem mindig volt ám ez így, de benőtt a fejem lágya), és mindig örömmel képzem magam, akár a jelenlegi szakmámon belül, akár más területeken. Ez talán azért is lehet, mert még elég fiatal vagyok, és bár sokszor úgy érzem, hogy megtaláltam a helyem a nagy világban, szeretem bontogatni a szárnyaimat és feszegetni a határaimat. Mindig jó érzés új ismeretekre szert tenni és egy kicsit szélesíteni a látókörömet. A közgazdász diplomám megszerzése után belevágtam a jogi tanulmányokba levelező képzésen (itt ismerkedtünk meg Timivel, szóval már ezért megérte!), a hétköznapokban pedig online marketinggel foglalkozom, és emiatt szintén rendszeresen járok előadásokra, workshopokra, hogy naprakész legyek a legújabb trendeket illetően.


Az esküvő- és rendezvényszervezés az eddig felsoroltakhoz képest egészen más irány, de valójában mindig is nagyon érdekelt. Így most nagyon boldoggá tett ez a lehetőség, mert biztos vagyok benne, hogy minden tanfolyam óriási élmény lesz számomra, és olyan dolgokat tanulhatok, amiket a jövőben tényleg hasznosítani tudok majd. Én már nagyon izgatottan várom az első tanfolyamot! Tartsatok velem ebben a „kalandban”, és kövessétek a blogot, ahol mindenről be fogok számolni!

Vissza...